vendredi 24 mars 2023

[K-ETA] Izjūtiet Korejas unikālo mākslu un dizainu.

Izjūtiet Korejas unikālo mākslu un dizainu.

Korejas tūrisma informācija

K-ETA pieteikšanās process ir vienkāršs. Pēc piekļūšanas K-ETA pieteikšanās vietnei internetā, personas informācijas un ceļojumu plānu aizpildīšanas utt., izsniegšana tiek lemta pēc skrīninga. Ja pirms izbraukšanas izdrukāsiet izsniegto K-ETA un paņemsiet līdzi, tas tiks ātri un ērti noformēts imigrācijas procesa laikā.Turklāt K-ETA var ievērojami samazināt izdošanas laiku un izmaksas. Iepriekš gatavošanās ceļojumam bija apgrūtinoša, jo vīzas izsniegšana prasīja daudz laika un izmaksu.

brauciens uz Koreju Latviski

Koreja ir pazīstama ar savu pievilcīgo austrumu skaistuma un moderno pilsētu kombināciju. Ir labi izbaudīt iekšzemes ceļojumus, taču ir daudz atrakciju un tūrisma objektu, kurus ir vērts apmeklēt pat ārzemniekiem. Zemāk ir saraksts ar noteiktiem apskates objektiem un tūrisma galamērķiem ārzemniekiem, kuri apmeklē Koreju.Jeongdongjin, Gangwon-do — Jeongdongjin ir maza pilsēta, kas atrodas Gangwon-do austrumu krastā un ir slavena ar saviem skaistajiem viļņiem, kas plīvo kā kalni. Jeongdongjin stacija ir arī viena no vilcienu ceļotāju iecienītākajām apskates vietām.Namhae - Namhae atrodas Korejas dienvidu jūrā, un tā ir vieta, kurā ir daudz dabas ainavu ar skaistām jūrām, ielejām un salām. Ir pieejamas tādas apskates vietas kā Namhae Sea Life Experience Center, Samsan Village un Jirisan Mountain, tāpēc tas ir piemērots ģimenēm.Seogwipo, Jeju sala - Seogwipo, Jeju sala ir lielākā pilsēta uz Jeju salas un ir slavena ar savu skaisto dabas ainavu un kultūras tūrismu. Ir pieejamas tādas apskates vietas kā Seogwipo pludmale, Jungmun tūrisma komplekss un Seongsan Ilchulbong, tāpēc tas ir ieteicams tiem, kas vēlas atrast dažādas lietas, ko izbaudīt.

Dienvidkoreja eta

Korejiešu ēdieni ir ļoti daudzveidīgi un bagāti. Tālāk ir aprakstīti dažādi ēdieni un restorāni, kas ārzemniekiem ir jāizmēģina, ierodoties Korejā.Tteokbokki — Tteokbokki ir pikants ēdiens, ko gatavo, garšojot rīsu kūkas, zivju kūkas un sīpolus ar gočudžangu un pēc tam vārot. Tas ir reprezentatīvs korejiešu ielu ēdiens, ko bauda daudzi ārzemnieki, kā arī korejieši zemās cenas un labās garšas dēļ.Sujebi - Sujebi ir nūdeles, kas pagatavotas, vārītam buljonam pievienojot ar rokām mīcītus kviešu miltus. Ikviens to var viegli pagatavot un ēst. Dziļā garša ir izcila, un to var baudīt dažādās versijās atbilstoši katra reģiona īpatnībām.Kalguksu - Kalguksu ir tradicionāls korejiešu ēdiens ar cietām nūdelēm, kas iemērc karstā buljonā. Galvenokārt tiek izmantota dažāda gaļa, piemēram, liellopu gaļa, cūkgaļa un vistas gaļa, un atkarībā no sezonas tiek izmantoti arī dažādi dārzeņi, piemēram, Cheongyang pipari un mārrutki. Tas garšo vēl labāk, ēdot kopā ar pikanto mērci.

Kā pārbaudīt k-eta

Izklaide Korejā: Korejā ir labi attīstīta izklaides industrija, tostarp K-POP, drāmas un filmas. Pieredzes programmas ir pieejamas arī ārzemniekiem, lai tiešā veidā iesaistītos šo nozaru jomā.Lotte World — liels atrakciju parks ar dažādām izklaides iespējām, piemēram, amerikāņu kalniņiem, ūdens slidkalniņiem un ģimenes braucieniem.

Korejas vīza Latviski

K-ETA ir svarīga sistēma, kas padara iebraukšanu Korejā ērtāku un ātrāku. Turklāt K-ETA var attīstīt Korejas tūrisma nozari un veicināt apmaiņu un saziņu ar ārzemniekiem. Ārzemnieki, kuri apmeklēs Koreju, izmantojot K-ETA, varēs baudīt ērtāku un drošāku ceļošanu.

KETA

APPLY FOR K-ETA

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Share this