vendredi 24 mars 2023

[K-ETA] Korea, riik, kus saate kogeda tervislikku eluviisi.

Korea, riik, kus saate kogeda tervislikku eluviisi.

Korea turismisihtkoht

K-ETA süsteem kogub enne välismaalaste riiki sisenemist erinevat teavet, nagu terviseseisundid ja karistusregistrid, et otsustada, kas lubada riiki siseneda. Selle kaudu kavatseb Korea valitsus minimeerida juhtumeid, mil riiki sisenevad välismaalased panevad toime kuritegusid või levitavad riigis nakkushaigusi.Lisaks kavatseb Korea valitsus K-ETA süsteemi kaudu senisest aktiivsemalt välisturiste meelitada. Välismaalased saavad K-ETA kaudu Koread lihtsamalt ja mugavamalt külastada, mis aitab suuresti kaasa Korea turismitööstuse arengule.

uus pass

Korea on maa, kus on palju võlu, nii et seal on nii palju kohti, mida külastada. Siin on mõned kohad, mida soovitada!Suwon Hwaseongi kindlus, Gyeonggi-do – Suwon Hwaseongi kindlus on üks Joseoni dünastia ajal ehitatud esinduspaleedest ja on üks Korea esinduslikku kultuuripärandit. Suwon Hwaseongi kindlus on kuulus oma kaunite aedade ja arhitektuuri poolest.Gyeongju – Korea idaosas asuv Gyeongju on kuulus iidse Shilla dünastia varemete poolest. See on hea koht Korea ajaloo ja kultuuri tunnetamiseks, sest seal on palju ajaloolisi hooneid ja ajaloolisi kohti, nagu Seokgurami koobas, Bulguksa tempel ja Anapji tiik.Haeinsa – Gyeongbukis asuv Haeinsa on üks Korea esindustempleid. Haeinsas on Korea suurim istuv kivist Buddha kuju Bulguksaji Buddha ning see on koht, kus saate tunda loodust koos kauni maastikuga.

uus pass

Korea toitude hulgas on roogasid, mis on valmistatud erinevatest koostisosadest, nagu liha, mereannid ja köögiviljad. Järgnevalt tutvustame erinevaid toite ja restorane, mida välismaalased Koreas nautida saavad.Gimbap – Gimbap on toit, mida süüakse riisi, erinevate köögiviljade ja liha pakkimisel merevetikatega. Maitse lisamiseks võite lisada erinevaid koostisosi ja hind on odav, nii et õpilased ja reisijad külastavad seda roogi sageli.Sannakji – Sannakji on puhtast merest püütud merekarp, mida iseloomustab nätske tekstuur ja soolane maitse. Värske elus kaheksajalg maitseb paremini kui vana elus kaheksajalg ja uiskudega süües maitseb see veelgi paremini.Haemul-pajeon - Haemul-pajeon on pehmes tainas küpsetatud mereandidest ja rohelisest sibulast valmistatud pannkook, millel on pehme tekstuur ja soolane maitse. Tavaline on seda nautida sojuga.

mitu passi

Enamik neist kultuuritegevustest ja vaatamisväärsustest on välismaalaste seas populaarsed ning annavad võimaluse Koreast sügavamalt mõista ja kogemusi saada.Noryangjini kalaturg – üks Korea suurimaid kalaturge, mis on kuulus oma värskete mereandide ja maitsvate restoranide poolest.

k eta veebisait

K-ETA kasutamiseks tuleb esitada sellised andmed nagu pass, lennupilet ja majutus ning andmed peavad olema täpsed. Lisaks kehtib K-ETA ainult 90 päeva jooksul alates kinnitamise kuupäevast ja viibimise aeg on 90 päeva jooksul. Kui soovite oma viibimist pikendada, peate taotlema viisa pikendamist immigratsiooniametist.

KETA

APPLY FOR K-ETA

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Share this